Tietosuojakäytäntö
Kyseessä on henkilötietolain (523/99) 10 ja 24 pykälän sekä EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen yhdistetty Tietosuojakäytäntö ja-asiakirja. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää Sweet Dream Zoo Oy: n ("Sweet Dream Zoo" tai "me") ja siihen liittyvien verkkosivustojen tietosuojakäytännöt www.sleepik-shop.com ja aliverkkotunnukset (yhdessä "Verkkosivusto") yksityiskohtaisesti, miten Sweet Dream Zoo vastaanottaa, kerää ja käyttää henkilötietoja.
Yleistä:

Rekisterinpitäjä: Sweet Dream Zoo Oy, Y-tunnus 3230407-6
Osoite: Vaniljakuja 3 A 13 00990 Helsinki Suomi
Vastuuhenkilö: Iullia Dudko contact@sleepik-shop.com
Rekisterin nimi: Sweet Dream Zoo asiakasrekisteri

Olemme tällä sivustolla ja Sweet Dream Zoo-asiakasrekisterissä kerättyjen tietojen yksinomistajia. Emme myy tai vuokraa näitä tietoja kenellekään.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt tässä tietosuojakäytännössä kuvatut käytännöt ja käytännöt, joita voidaan muuttaa ajoittain. Joka kerta kun vierailet verkkosivustolla, hyväksyt ja nimenomaisesti suostut siihen, että keräämme, käytämme ja luovutamme antamiasi henkilötietoja tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, ja hyväksyt ja nimenomaisesti suostut siihen, että käytämme tunnistetietoja. Sweet Dream Zoo pidättää oikeuden muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt tämän tietosuojakäytännön muutokset. Älä käytä verkkosivustoa tai verkkokauppaa, jos et hyväksy tätä Tietosuojakäytäntöä.

Miten käytämme tietojasi?
Käyttämällä Verkkosivustoa ja antamalla henkilötietojasi suostut siihen, että Sweet Dream Zoo käyttää kerättyjä tietoja täyttääkseen sinulle antamamme sitoumukset ja tarjotakseen sinulle odottamasi palvelun. Tarvitsemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
Toimittaa tuotteita, jotka olet tilannut ja kerätä maksuja.
Tarjota räätälöityä palvelua sinulle
Asiakassuhteiden hoitaminen ja hyvän asiakaspalvelun tarjoaminen sekä tarvittaessa teknisen vian tai virheen havaitsemiseksi, estämiseksi tai tutkimiseksi viestinnässä
Käyttää ja ylläpitää tilisi, ja tarjota sinulle pääsyn palveluihin, joita voit pyytää ajoittain. Sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tunnistaa sinut, kun kirjaudut tilillesi.
Tehdä tutkimusta ja kerätä tilastoja, analysoida sivuston käyttöä ja parantaa palvelujamme siltä varalta, että analyysiä ei voida tehdä muilla keinoin ilman kohtuuttomia vaikeuksia ja edellyttäen, että analyysissä ei voida tunnistaa yksittäistä luonnollista henkilöä.
Ota yhteyttä sähköpostitse tulevaisuudessa kertoaksesi erikoisuuksista, uusista tuotteista tai palveluista.
Käsittelemme henkilötietoja ja tunnistetietoja Suomen henkilötietolain (523/1999, sellaisena kuin se on muutettuna) ja Suomen Tietoyhteiskuntalain sekä muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti sopimuksen (tai muun merkityksellisen yhteyden, kuten palvelujemme käytön), suostumuksesi tai oikeutetun etumme, kuten markkinoinnin, perusteella.
Säilytämme käyttäjien henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen tässä Tietosuojakäytännössä esitettyjen tarkoitusten täyttämiseksi ja/tai sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Rekisterin sisältämiä tietoja säilytetään asiakaspalvelujakson ajan (käsittely -, toimitus-ja palautusjakso)

Mitkä ovat oikeutesi?
Sinulla on oikeus pyytää tietoja hallussamme olevista henkilötiedoista. Jos tietosi ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai epäolennaisia, voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista. Pyyntö on tehtävä kirjallisesti Sweet Dream Zoo ja se on allekirjoitettava. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi siihen, että käytämme tietoja markkinointitarkoituksiin.

Kenellä on pääsy tietoihin?
Emme myy tietojasi kolmansille osapuolille. Jaamme kuitenkin tietoja kolmansien osapuolten kanssa, kun se on tarpeen liiketoimen toteuttamiseksi, palvelun suorittamiseksi, hallinnollisiin tarkoituksiin tai lain niin vaatiessa.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen EU: n tai ETA: n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei luovuteta Sweet Dream Zoo: n ulkopuolelle, lukuun ottamatta tietojen luovuttamista viranomaisille lain edellyttämissä tapauksissa, kuten väärinkäytösten paljastamiseksi tai estämiseksi. Tietoja ei saa luovuttaa EU: n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole tarpeen tietojen käsittelyn tekniseksi toteuttamiseksi

Miten suojaamme tietojasi?
Teemme varotoimia suojellaksemme tietojasi. Kun keräämme arkaluonteisia tietoja (kuten luottokorttitietoja), nämä tiedot salataan ja välitetään meille suojatulla tavalla. Voit tarkistaa tämän etsimällä suljetun lukon kuvaketta verkkoselaimesi alareunasta tai etsimällä "https" verkkosivun osoitteen alusta.
Tietosi on suojattu sekä verkossa että offline-tilassa. Käytämme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojen ja tunnistetietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, siirroilta, poistoilta ja muulta käsittelyltä, joka voi vaarantaa turvallisuuden. Tällaisia menetelmiä ovat palomuurien, salaustekniikoiden ja turvallisten palvelinhuoneiden käyttö, asianmukaiset Kulunvalvontajärjestelmät, käyttöoikeuksien valvottu tarjoaminen ja niiden käytön valvonta, tietojen käsittelijöille annettavien ohjeiden antaminen sekä sellaisten pätevien alihankkijoiden perusteellinen valinta, jotka noudattavat alan tietoturvan hallintaa koskevia standardeja.
Vain Sweet Dream Zoo ja Sweet Dream Zooin lukuun toimivien yritysten nimetyllä henkilöstöllä on oikeus käyttää henkilötietoja ja tunnistetietoja. Kaikilla henkilötietoja ja tunnistetietoja käsittelevillä henkilöillä on Sweet Dream Zooin myöntämä henkilökohtainen käyttöoikeus.

Mitä tietoja keräämme?
Tämä käytäntö koskee verkkosivustoilla kerättyjä tietoja. Kun vierailet verkkosivustolla, tietokoneesi voi automaattisesti lähettää meille tiettyjä teknisiä ja muita tietoja (jotka voivat olla henkilötietoja) (kuten IP-osoitteesi). Kuten useimmat verkkosivustot, keräämme tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme "evästeiden" ja vastaavien tekniikoiden avulla. Katso lisätietoja tämän tietosuojakäytännön evästeet-osiosta. Palveluntarjoajamme, mukaan lukien esimerkiksi analytiikkamyyjämme ja sähköpostinhallintakumppanimme, voivat tehdä puolestamme mitä tahansa tai kaikkia verkkosivuston käyttötietoihin liittyviä toimia.

Keräämme verkkosivustojen kävijöiltä kahdenlaisia tietoja: (1) henkilötietoja ja (2) Ei-henkilötietoja.
"Henkilötiedot" ovat tietoja, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja joskus IP-osoitteesi. Saatamme kerätä näitä tietoja, kun luot profiilin verkkosivustoillemme, vierailet verkkosivustoillamme tai suoritat ostoksen. Käsittelemme ja käytämme tunnistetietoja vain lain sallimissa rajoissa ja ensisijaisesti palvelun tarjoamiseksi sinulle.

"Ei-henkilökohtaiset tiedot" voivat olla luonteeltaan teknisiä. Se ei tunnista sinua henkilökohtaisesti. On tiettyjä tietoja, jotka keräämme automaattisesti verkkosivuston käyttösi tai web-analytiikkapalvelujen käytön seurauksena. Näitä tietoja ovat muun muassa:
- sivusto, jossa olet käynyt juuri ennen vierailua verkkosivuilla
- erityiset toimet, joita teet verkkosivustolla, mukaan lukien sivut, joilla vierailet
- aika, tiheys ja kesto käyntejä verkkosivuilla
- selaimen tyyppi ja käyttöjärjestelmä
- sen laitteen luonne, josta käytät verkkosivustoa, esimerkiksi se, käytätkö verkkosivustoa henkilökohtaiselta tietokoneelta vai mobiililaitteelta.

Eväste
Sweet Dream Zoo voi käyttää evästeitä verkkosivuilla. Evästeet ovat tietoja, jotka verkkosivusto siirtää käyttäjän kovalevylle tallentamista varten, Jos käyttäjä on sallinut tietokoneensa hyväksyä ne. Evästeet helpottavat verkkosurffailua tallentamalla asetuksia ja selailumalleja. Evästeitä voidaan käyttää Verkkosivuston käytön analysointiin, sisällön parantamiseen, sivuston sisällön ja ulkoasun muokkaamiseen sekä muihin asiakaspalvelutarkoituksiin. Evästeen avulla voimme yhdistää verkkosivustomme käyttösi muihin sinua koskeviin tietoihin, mukaan lukien henkilötietosi. Kaikki nämä tarkoitukset parantaa ja muokata kokemusta sivuillamme. Useimmat verkkoselaimet voidaan asettaa ilmoittamaan sinulle, kun eväste on lähetetty sinulle, ja antamaan sinulle mahdollisuuden kieltäytyä evästeestä. Lisäksi, jos sinulla on Flash player asennettuna tietokoneeseen, myös Flash player voidaan asettaa hylkäämään tai poistamaan Flash-evästeet. Huomaa, että evästeestä kieltäytyminen voi joissakin tapauksissa estää sinua käyttämästä verkkosivustoa tai tiettyjä sivuston alueita tai ominaisuuksia tai vaikuttaa negatiivisesti niiden näyttöön tai toimintaan.

Linkki
Verkkosivustot voivat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät kuulu valvontaamme ja joilla voi olla erilainen Tietosuojakäytäntö. Emme voi ottaa mitään vastuuta näiden verkkosivustojen yksityisyyden tai sisällön suojaamisesta, mutta tarjoamme näitä linkkejä, jotta kävijöidemme on helpompi löytää lisätietoja tietyistä aiheista.

Lapsi
Emme kerää henkilötietoja suoraan alle 16-vuotiailta henkilöiltä. Jos huomaamme, että meillä on tällaisia tietoja, poistamme ne. Kannustamme vanhempia olemaan mukana lastensa internet-toiminnassa, jotta lapselta ei kerättäisi tietoja ilman vanhempien lupaa.

Politiikan muutokset
Sweet Dream Zoo saattaa ajoittain muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä. Sweet Dream Zoo pidättää oikeuden päivittää tai muokata tätä Tietosuojakäytäntöä tai mitä tahansa muuta käytäntöämme tai käytäntöämme milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Emme kuitenkaan käytä henkilötietojasi tavalla, joka poikkeaa olennaisesti tässä Tietosuojakäytännössä kuvatuista käyttötarkoituksista, antamatta sinulle mahdollisuutta kieltäytyä tällaisista erilaisista käyttötarkoituksista.
Sweet Dream Zoo julkaisee tarkistetun Tietosuojakäytännön verkkosivustolla, jotta voit aina olla tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten tietoja käytetään ja missä olosuhteissa tällaisia tietoja voidaan luovuttaa. Sitoudut tarkistamaan Tietosuojakäytännön määräajoin, jotta olet tietoinen mahdollisista muutoksista. Jos jatkat sivuston ja/tai palvelun käyttöä, hyväksyt kaikki muutokset ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, sinun ei pitäisi käyttää sivustoa.

Sovellettava Lainsäädäntö
Tähän tietosuojakäytäntöön sovelletaan ja sitä tulkitaan Suomen aineellisten lakien mukaisesti, lukuun ottamatta sen lainvalintasääntöjä, ja se kuuluu Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.

Ilmoitus tietosuojavaltuutetulle
Voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle, jos katsot, että henkilötietojasi on käsitelty sovellettavan lainsäädännön tai tämän tietosuojakäytännön vastaisesti. Valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
Box 800
FIN - 00531 HELSINKI
SUOMI
Puh.: +358 29 56 66700 (pörssi)
Sähköposti: privacy@om.fi

Viimeisin päivitys 23/08/2021